A liofilizált meggy tökéletes választás, ha valódi gyümölcsös
finomságra vágyunk. A liofilizálás folyamán megőrződik az intenzív meggy
íz és aroma, miközben a gyümölcs természetes tápanyagai, mint például a
rostok és vitaminok, érintetlenül maradnak. A végeredmény egy könnyen
tárolható, édes és egészséges, ropogós csemege, amelynek íze épp olyan
friss, mint maga a meggy. Számtalan módon felhasználható: ideális
gyerekeknek egészséges snackként, torták és sütemények díszítésére,
limonádéba vagy zabkására szórva, sőt, akár granolához is adható.
FONTOS! Mindig győződj meg róla, hogy rendesen visszazártad a
csomagolást, mert a liofilizált gyümölcsök nagyon könnyen megpuhulnak,
ha levegő éri őket.
Földimogyorót és dióféléket feldolgozó üzemben csomagolva.