A liofilizált ananász valódi csemege, melyet a trópusi ízek kedvelői
imádni fognak. A kíméletes fagyasztva szárításos eljárás megőrzi az
eredeti gyümölcs édes és aromás ízét, a rostokat, vitaminokat és ásványi
anyagokat, a végeredmény pedig egy könnyen tárolható és hosszú
eltarthatóságú, roppanós és egészséges snack. Számtalan módon
felhasználható: pl. gyerekeknek egészséges snakcként, torták, sütemények
díszítésére, limonádéba, zabkására szórva, granolához adva. Fogyasztás
után légmentesen záródó tasakban vagy edényben tároljuk, mert ha levegő
éri, nagyon gyorsan megpuhul.
A liofilizálás során kíméletes eljárással (fagyasztva szárítással) kivonják a vizet a gyümölcsből, így minden íz, ill. vitamin és ásványi anyag benne marad a gyümölcsben,
viszont nagyon sokáig eltartható és könnyen szállítható. Ebben a
formában viheted magaddal nyaralásra, utazásra, kirándulásra, és vízbe
rakva gyakorlatilag ugyanolyan lesz, mint a friss gyümölcs.
FONTOS! Mindig győzödj meg róla, hogy rendesen visszazártad a
csomagolást, mert a liofilizált gyümölcsök nagyon könnyen megpuhulnak,
ha levegő éri őket.
Földimogyorót és dióféléket feldolgozó üzemben csomagolva.